testvalleygov.uk

Tansah kelingan kepingin nyawang

Koyo ngene rasane wong kang nandang kangen Rino wengi atiku rasane peteng Tansah kelingan kepingin nyawang Sedelo wae uwis emoh tenan Reff: Cidro janji tegane kowe ngapusi Nganti sprene suwene aku ngenteni Nangis batinku nggrantes uripku Teles kebes netes eluh neng dadaku sakno…sakno…. Dudu klambi anyar sing nang njero kamar Nanging bojo anyar sing mbok […]

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Back to top