testvalleygov.uk

Nginggu pitik sak bendino tak pakani

Didi Kempot – Nginggu Pitik Jerene kowe tresno karo awak ku Nyatane kuwe lunggo karo kancaku Ndek biyen kowe janji Ora ngapusi Neng nyatane saiki Kowe wes lali Nginggu pitik sak bendino tak pakani Jaluk beras opo jagong tak wenehi Paling gede pitik ku rah bali-bali Wes di sate koncoku ndek wingi bengi Yen seneng […]

Mundur Alon Alon

Aku ngalah Dudu mergo aku wes ra sayang Aku mundur Dudu mergo tresnoku wes ilang Nanging aku iki ngerteni Yen dirimu lebih sayang arek kae Aku mundur alon – alon Mergo sadar aku sopo Mung di goleki pas atimu perih Aku mundur alon – alon Mergo sadar aku sopo Mung di butuhno pas atimu loro […]

Tansah kelingan kepingin nyawang

Koyo ngene rasane wong kang nandang kangen Rino wengi atiku rasane peteng Tansah kelingan kepingin nyawang Sedelo wae uwis emoh tenan Reff: Cidro janji tegane kowe ngapusi Nganti sprene suwene aku ngenteni Nangis batinku nggrantes uripku Teles kebes netes eluh neng dadaku sakno…sakno…. Dudu klambi anyar sing nang njero kamar Nanging bojo anyar sing mbok […]

Hello world!

DOMAIN FOR SELL AT DYNADOT LINK : https://www.dynadot.com/market/listing/testvalleygov.uk

Back to top